ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Η διαφημιστική προβολή αφορά την μισθωμένη προώθηση μιας ιστοσελίδας για την απόκτηση μεγαλύτερου κοινού και αύξηση των πωλήσεων.

Η διαφημιστική προβολή αναφέρεται στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων από μία επιχείρηση για να έρθει κοντά στο κοινό της και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για την επίτευξη του στόχου δημιουργείται μια διαφημιστική καμπάνια που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη, και επιλέγονται οι κατάλληλοι μέθοδοι επίτευξης των στόχων της.

 

Αναλαμβάνουμε την διαφημιστική προβολή στο δίκτυο της Google (Adwords), σε κοινωνικά δίκτυα (Social Media), διαφημιστικές εταιρίες καθώς και σε μεμονωμένες ιστοσελίδες.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε την δική σας διαφημιστική καμπάνια, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εταιρείας σας. Θα διαχειριστούμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο την υλοποίηση της καμπάνιας ώστε να πετύχουμε τους στόχους και να σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ας δούμε μαζί την ιδέα σας

Η ιδανική λύση για εσάς!

Δημιουργία διαφημίσεων

Δημιουργία αποδοτικών διαφημιστικών banner με μοναδική αισθητική ή συγγραφή κείμενων, όπου βασίζεται η διαφημιστική καμπάνια.

Δημιουργία καμπάνιας

Ανάλυση των απαιτήσεων της διαφημιστικής προβολής και επιλογή των κατάλληλων διαφημιστικών μέσων.

Στόχευση κοινού

Βρίσκουμε το κατάλληλο διαφημιστικό μεσο για να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την διαφημιστική καμπάνια σας, με το χαμηλότερο κόστος.

Έρευνα

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό, εντοπίζουμε τρωτά σημεία και βελτιστοποιούμε την απόδοση της καμπάνιας.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής της επισκεψιμότητας και την αλληλεπίδραση των χρηστών με τα κοινωνικά δίκτυα.

Αναφορές

Σύνταξη αναφορών με μέτρηση και σύγκριση αποτελεσμάτων πριν τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Διαδικασία Υλοποίησης

1

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της διαφημιστικής προβολής, αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας, θέτουμε τους στόχους και οργανώνουμε τη στρατηγική μας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό και εντοπίζουμε τρωτά σημεία, μεγιστοποιώντας την απόδοση της καμπάνιας. Με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας επιλέγουμε την κατάλληλα καμπάνια και προωθητικές ενέργειες ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

2

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Για τη σωστή υλοποίηση της καμπάνιας, δημιουργούνται αποδοτικά διαφημιστικά banner ή κείμενα που θα αποτελέσουν την βάση της διαφημιστικής καμπάνιας. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη προβολή διαφήμισης σε δημοφιλή μέσα και ιστοσελίδες.

3

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρακολουθούμε τα στατιστικά αποτελέσματα μέσω Google Analytics για να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας και παρέχουμε εκπαίδευση και συμβουλές στους πελάτες μας.

Web Design & Development

Εμείς στην Web Heaven σχεδιάζουμε με γνώμονα τη μοναδικότητα, τις απαιτήσεις και το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Design & Art

Επιβλητικό design, πρωτότυπο copywriting και δυνατό SEO αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου σας site με την Web Heaven.

Video Marketing

Εγγυόμαστε την δημιουργία βίντεο παραγωγών υψηλής ποιότητας ώστε να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή.

Online Marketing

Στη Web Heaven επιλέγουμε τα κατάλληλα social media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό.

Smart Ads

Γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε πιασάρικα διαφημιστικά σποτ που επικοινωνούν το προϊόν σας.

Events

Επιλέξτε την Web Heaven για το επερχόμενο event σας και δώστε νέα ώθηση στην εταιρική σας παρουσία.