ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρόσθετα, ειδικές εφαρμογές και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα στο διαδίκτυο.

Το διαδίκτυο και οι διαδικτυακές εφαρμογές κερδίζουν ολοένα και περισσότερο χώρο και χρόνο στην καθημερινότητα μας. Ενημέρωση, ψώνια, κρατήσεις εισιτήριων και ταξιδιών, παραγγελίες φαγητού και άλλες καθημερινές συνήθειες έχουν αποκτήσει άλλη μορφή.

 

Εσείς θα μείνετε πίσω; Επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο διαδίκτυο με την αξιοπιστία της Web Heaven. Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρόσθετα, ειδικές εφαρμογές και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα στο διαδίκτυο, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

 

Η ανάπτυξη των εξατομικευμένων πρόσθετων, των ειδικών εφαρμογών και των πληροφοριακών συστημάτων γίνεται με τεχνολογίες state-of-the-art και είναι συμβατές με όλους τους φυλλομετρητές. Υλοποιούνται βάσει προδιαγραφών και της αρχικής ανάλυσης και ακολουθούν το μοντέλο της Επαυξηντικής Ανάπτυξης (Incremental Development) με στόχο τον περιορισμό αποκλίσεων του λογισμικού από τις απαιτήσεις του έργου.

Ας δούμε μαζί την ιδέα σας

Τεχνογνωσία

εμπειρία και 

καινοτόμες

ιδέες

Εξατομικευμένα πρόσθετα - Plugins

Αναπτύσσουμε εξατομικευμένα πρόσθετα για συστήματα WordPress, επεκτείνοντας τις λειτουργίες της δημοφιλούς πλατφόρμας και καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Τα εξατομικευμένα πρόσθετα υλοποιούνται με το framework του WordPress ώστε να εξασφαλίσουμε την συμβατότητα τους με την υπόλοιπη εφαρμογή.

Ειδικές εφαρμογές

Οι ειδικές εφαρμογές αφορούν διαδικτυακές πλατφόρμες που αναπτύσσονται από την Web Heaven και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Δημιουργούμε ποικίλες εφαρμογές, όπως εφαρμογές απεικόνισης και παρουσίασης προϊόντων, online κρατήσεων, διαχείρισης πελατολογίου με όριο την φαντασία σας.

Πληροφοριακά συστήματα

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα, με δυνατότητες εξέλιξης και προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες της επιχείρησης που το χρησιμοποιεί. Τα πληροφοριακά συστήματα μας προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήστη, ενώ παράλληλα φροντίζουν ακεραιότητα και ασφάλεια στα δεδομένα.

Η ιδανική λύση για εσάς!

Ανοιχτός κώδικας

Χρήση ελεύθερου λογισμικού και τεχνολογιών ανοιχτού κώδικα, δεδομένα, περιεχόμενο και πρότυπα.

Άμεση Πρόσβαση

Οι εφαρμογές είναι άμεσα προσβάσιμες από οποιονδήποτε υπολογιστή ή άλλη συσκευή που διαθέτει με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Χωρις περιορισμούς

Οι εφαρμογές δεν περιορίζουν την χρήση τους σε συγκεκριμένους χώρους ή περιοχές. Είναι διαθέσιμες όπου υπάρχει διαδίκτυο!

Συμβατότητα

Με τη χρήση μέσω προγράμματος περιήγησης, οι εφαρμογές έχουν άμεση συμβατότητα με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα.

Άμεση αναβάθμιση

Όλες οι νέες λειτουργίες της εφαρμογής είναι άμεσα διαθέσιμες, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή αναβάθμιση σε κάθε συσκευή.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιστη και ασφαλής τεχνική υποστήριξη για άμεση επίλυση των προβλημάτων από απόσταση.

WordPress Plugins

Το WordPress αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων και blog. Σε σύγκριση με άλλα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, το WordPress υπερτερεί σημαντικά στο SEO και στην ταχύτητα λειτουργίας του. Δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες λειτουργίες, αλλά είναι πλήρως επεκτάσιμο και παραμετροποιήσιμο.

Τα εξατομικευμένα πρόσθετα – plugins, χρησιμοποιούν τις δομές του WordPress και επεκτείνουν το σύστημα για οποιαδήποτε λειτουργία ή χρήση. Πάνω σε WordPress και εξατομικευμένα πρόσθετα έχουμε δημιουργήσει συστήματα κράτησης ξενοδοχείων, διαχείριση πελατολογίου, χρέωση καρτών κ.α. Σκεφτείτε οτι το Woocommerce, ένα από τα πιο γνωστά eshop στον χώρο και λειτουργεί πάνω σε WordPress.

 

Ειδικές εφαρμογές

Οι ειδικές διαδικτυακές εφαρμογές είναι εφαρμογές που διατίθενται στους χρήστες της μέσω του Διαδικτύου ή του ενδοδικτύου μιας επιχείρησης και ο χρήστης χρησιμοποιεί μόνο το πρόγραμμα περιήγησης (browser) του για να τις χρησιμοποιήσει. Οι ειδικές εφαρμογές μπορούν να καλύψουν όλες τις λειτουργίες μιας κλασσικής εφαρμογής, επεκτείνοντας την προσβασιμότητα της στο Διαδίκτυο.

Όλες οι ειδικές εφαρμογές που υλοποιούνται από την Web Heaven διακρίνονται για το κομψό και λειτουργικό περιβάλλον, ανταποκρίνονται στο μέσο προβολής (Responsive Design), είναι συμβατές με όλους τους δημοφιλής περιηγητές και χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής.

Πληροφοριακά συστήματα

Τα ειδικά πληροφοριακά συστήματα μεταφέρουν την επιχειριματική δραστηριότητα στο διαδίκτυο. Αποτελούνται από ένα σύνολο διαδικτυακών εφαρμογών, άρτια συνεργαζόμενων και επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους σε ειδικά τερματικά, όπως κινητά τηλέφωνα και tablets.

Στην Web Heaven γνωρίζουμε ότι ένα πληροφοριακό σύστημα πρέπει να είναι ευέλικτο, επεκτάσιμο και άμεσα διαθέσιμο. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην ακεραιότητα των δεδομένων, στην ορθή δομή και στην λειτουργικότητα της εφαρμογής.

Web Design & Development

Εμείς στην Web Heaven σχεδιάζουμε με γνώμονα τη μοναδικότητα, τις απαιτήσεις και το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Design & Art

Επιβλητικό design, πρωτότυπο copywriting και δυνατό SEO αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου σας site με την Web Heaven.

Video Marketing

Εγγυόμαστε την δημιουργία βίντεο παραγωγών υψηλής ποιότητας ώστε να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή.

Online Marketing

Στη Web Heaven επιλέγουμε τα κατάλληλα social media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό.

Smart Ads

Γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε πιασάρικα διαφημιστικά σποτ που επικοινωνούν το προϊόν σας.

Events

Επιλέξτε την Web Heaven για το επερχόμενο event σας και δώστε νέα ώθηση στην εταιρική σας παρουσία.