ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO)

Αποκτήστε περισσότερο κοινό στην ιστοσελίδα σας και εμφανιστείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης με την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης.

Οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν την μεγαλύτερη πηγή εύρεσης πληροφοριών στο διαδίκτυο. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν αρκεί ώστε να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης στην κατηγορία της, διότι οι μηχανές αναζήτησης δεν αντιλαμβάνονται την φυσική γλώσσα και δεν μπορούν να κρίνουν το περιεχόμενο της.

 

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων έρχεται να καλύψει το κενό και να προσαρμόσει κατάλληλα την ιστοσελίδα σας ώστε να γίνεται αντιληπτή από της μηχανές αναζήτησης, να αξιολογείται θετικά και να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων.

 

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων αποτελείται από μια σειρά κανόνων και τεχνικών, που εφαρμόζονται στην δομή και στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Στόχος της είναι η υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων.

Ας δούμε μαζί την ιδέα σας

Η ιδανική λύση για εσάς!

Μελέτη ανταγωνισμού

Μελέτη του ανταγωνισμού σχετικά με το αντικείμενο στόχευσης, εντοπισμός αδυναμιών, λέξεις-κλειδιά, διαφημιστικές καμπάνιες κτλ.

Ανάλυση Κώδικα

Μελέτη και τροποποίηση του κώδικα για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

Βελτίωση ταχύτητας

Βελτίωση της απόκρισης και της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας, μετριάζοντας πόρους ή εφαρμογή τεχνικών βελτίωσης.

Τροποποίηση περιεχομένου

Τροποποίηση του περιεχομένου και των κειμένων ώστε να συμφωνούν με τις κατάλληλες λέξεις ή φράσεις.

Λέξεις-Κλειδιά

Προσεκτική μελέτη και ανάλυση των κατάλληλων λέξεων ή φράσεων εστίασης της βελτιστοποίησης του περιεχομένου.

Αναφορές

Σύνταξη αναφορών με μέτρηση και σύγκριση αποτελεσμάτων πριν τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Διαδικασία Υλοποίησης

1

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, η εταιρία μας έρχεται σε επαφή μαζί σας ώστε να λάβει τα απαραίτητα στοιχεία πρόσβασης στο περιεχόμενο και το σύστημα διαχείρισης σας, στον server όπου βρίσκεται ο κώδικας της ιστοσελίδας και το στόχο που θέλετε να καλύψετε.

2

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η μελέτη του κώδικα, της δομής και του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι ο βασικότερος παράγοντας εκτίμησης του πλάνου βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας. Κάθε προγραμματιστής υλοποιεί τη δομή της ιστοσελίδας με διαφορετικό τρόπο, ενώ το περιεχόμενο της ιστοσελίδας συντάσσεται χωρίς κανόνες. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων ποικίλει από περίπτωση σε περίπτωση, όπως και τα αποτελέσματα της. Προτού αρχίσει η διαδικασία της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων, σας δίνουμε μια αναφορά σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στην ιστοσελίδα σας και συνοπτικά το πλάνο που θα ακολουθήσουμε ώστε να επιτευχθεί η η καλύτερη δυνατή βελτιστοποίηση.

3

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας ξεκινά εφόσον συμφωνηθούν και καταγραφούν τα σενάρια και οι τρόποι βελτιστοποίησης. Η εταιρία μας ξεκινά την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, καταγράφοντας τα αποτελέσματα και στέλνοντας αναφορές προόδου σε εσάς, μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται και σας αποστέλλουμε μια τελική αναφορά σχετικά με την αρχική και την τελική φάση.

Web Design & Development

Εμείς στην Web Heaven σχεδιάζουμε με γνώμονα τη μοναδικότητα, τις απαιτήσεις και το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Design & Art

Επιβλητικό design, πρωτότυπο copywriting και δυνατό SEO αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου σας site με την Web Heaven.

Video Marketing

Εγγυόμαστε την δημιουργία βίντεο παραγωγών υψηλής ποιότητας ώστε να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή.

Online Marketing

Στη Web Heaven επιλέγουμε τα κατάλληλα social media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό.

Smart Ads

Γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε πιασάρικα διαφημιστικά σποτ που επικοινωνούν το προϊόν σας.

Events

Επιλέξτε την Web Heaven για το επερχόμενο event σας και δώστε νέα ώθηση στην εταιρική σας παρουσία.