ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

H επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα σκληρής δουλειάς & σωστών επιλογών.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής γίνεται όλο και πιο απαιτητικός και αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο για πολλούς ανθρώπους. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πάντα στη διάθεσή του κοινού, ακόμα και για ανθρώπους που έχουν λίγο ή καθόλου διαθέσιμο χρόνο για αγορές.

 

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο διαδίκτυο και απογειώστε τις πωλήσεις σας!

 

Η Web Heaven έχει τα εργαλεία, τη γνώση, την εμπειρία και την αφοσίωση που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με αισθητική, λειτουργικότητα και αξιοπιστία που αυξάνει τις πωλήσεις & προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στον πελάτη. Δημιουργούμε για εσάς ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των προϊόντων σας!

 

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Heaven διαχειριστείτε και παρουσιάστε τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε, χρησιμοποιείτε πολλαπλούς τρόπους πληρωμών (PayPal, χρεωστική/πιστωτική κάρτα, Paysafe Card, Western Union κτλ), διασφαλίζεται το απόρρητο των συναλλαγών σας. Αναλύστε τα στατιστικά πωλήσεων και επισκεψιμότητας του καταστήματος σας και ανεβάστε τα προϊόντα σας σε υπηρεσίες σύγκρισης τιμών.

Ας δούμε μαζί την ιδέα σας

Τεχνογνωσία

εμπειρία και 

καινοτόμες

ιδέες

Προϊόντα χωρίς όρια

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Heaven σας επιτρέπει να προσθέσετε απεριόριστα προϊόντα με όλα τους τα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να δημιουργείτε συνδυασμούς χαρακτηριστικών, να τιμολογείται χωριστά, να προβάλετε τα προϊόντα σας βάσει φίλτρων κ.α.

Πύλες Πληρωμών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Heaven υποστηρίζει συναλλαγές με όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως PayPal ή Viva Payments, ενώ είναι συμβατό με όλες τις ελληνικές και ξένες τράπεζες. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή.

Συνδεση με Εμπορικό Πρόγραμμα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Heaven προσφέρει την δυνατότητα να συνδεθεί με εμπορικά προγράμματα (ERP – CRM) ώστε να γίνεται συγχρονισμός προϊόντων, πελατών και παραγγελιών μεταξύ των συστημάτων και να αυτοματοποιηθούν πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης.

Ενδεικτικά χαρακτηριστικά για την κατασκευή eshop:

 • Ανάπτυξη ιστοτόπου με Html5 για αποτέλεσμα πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης και βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα στις κινητές συσκευές (iphone, ipad, android κτλ).
 • Κατηγοριοποίηση προϊόντων σε απεριόριστα επίπεδα κατηγοριών και υποκατηγοριών.
 • Αναλυτική παρουσίαση κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας με φωτογραφίες, κατηγορία, υποκατηγορία, κωδικό, εταιρεία, περιγραφή και τιμή. Οποιαδήποτε άλλη προδιαγραφή μπορεί να συμπεριληφθεί.
 • Σύστημα Back Office / CMS του ηλεκτρονικού καταστήματος για την διαχείριση των παραγγελιών σας.
 • Πλήρη διαχείριση της βάσης δεδομένων των υπηρεσιών με εύκολο στην χρήση περιβάλλον για προσθήκες, αφαιρέσεις και κάθε είδους αλλαγή.
 • Διαδικασία εγγραφής (Sign In).
 • Αναζήτηση στην ιστοσελίδα σας και σύνθετη αναζήτηση.
 • Λίστα προτιμήσεων (Wish List).
 • Λειτουργία σχετικών προϊόντων (related products).
 • Δυναμική ενότητα διαχείρισης εταιρικών νέων.
 • Δυναμική ενότητα ανανέωσης προσφορών, νέων προϊόντων.
 • Δυνατότητα του πελάτη να βλέπει την καρτέλα του και το ιστορικό των παραγγελιών του.
 • Υπηρεσία αποστολής κωδικού στο email του πελάτη σε περίπτωση απώλειας του κωδικού.
 • Δυνατότητα εγγραφής του επισκέπτη για newsletters.
 • Εταιρική παρουσίαση με πλήρη ανάλυση του ιστορικού της εταιρίας, δραστηριοτήτων, οικονομικών μεγεθών.
 • Δυνατότητα το ηλεκτρονικό κατάστημα να κατασκευαστεί και στην αγγλική γλώσσα.
 • Δυνατότητα B2B (χονδρικής πώλησης) με ειδικό login και εκπτωτική πολιτική ανά πελάτη.
 • Επιλογή γλώσσας του χρήστη
 • Επιλογή νομίσματος και αυτόματη μετατροπή του σε όλα τα προϊόντα
 • Δυνατότητα αλλαγής συντελεστών ΦΠΑ

Responsive Design

Η τεχνική του Responsive Design συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής μαζί με μια συγκεκριμένη γραφιστική προσέγγιση και αρχιτεκτονική της πληροφορίας. Το Responsive Design δίνει τη δυνατότητα σε μια ιστοσελίδα, να προσαρμόζει τον τρόπο εμφανίσης του περιεχομένου ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη και της συσκευής που χρησιμοποιεί, όπως το μέγεθος της οθόνης και η ισχύς του επεξεργαστή.

Στην Web Heaven κατασκευάζουμε Responsive ιστοσελίδες και eshop, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την ίδια εξαιρετική εμπειρία χρήσης που προσφέρουν οι ιστοσελίδες μας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί. Η ιστοσελίδες με Responsive Design εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση eShop

Η βελτιστοποίηση eShop για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και επεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε το περιεχόμενό της να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων.

Στην Web Heaven πιστεύουμε πως κατά την κατασκευή eShop η ιστοσελίδα πρέπει να είναι, εκτός από φιλική προς το χρήστη, και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για αυτό κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Ταχύτητα

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της. Αν δεν γίνουν σωστά βήματα από την αρχή, μπορεί να χρειαστούν επιπλέον εργασίες ώστε η ταχύτητα φόρτωσης να βελτιστοποιηθεί. Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας μιας ιστοσελίδας γίνεται με τροποποιήσεις στον κώδικα και τις εικόνες της σελίδας, αλλαγές και τροποποιήσεις στον τρόπο σερβιρίσματος του περιεχομένου στον φυλλομετρητή του χρήστη και άλλες τεχνικές.

Στην Web Heaven κατά την κατασκευή ιστοσελίδων κάνουμε τακτικούς ελέγχους και ενέργειες ώστε να βελτιστοποιήσουμε την ταχύτητα της ιστοσελίδας και εφαρμόζουμε μεθοδολογίες για μόνιμα αποτελέσματα.

Web Design & Development

Εμείς στην Web Heaven σχεδιάζουμε με γνώμονα τη μοναδικότητα, τις απαιτήσεις και το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Design & Art

Επιβλητικό design, πρωτότυπο copywriting και δυνατό SEO αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου σας site με την Web Heaven.

Video Marketing

Εγγυόμαστε την δημιουργία βίντεο παραγωγών υψηλής ποιότητας ώστε να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή.

Online Marketing

Στη Web Heaven επιλέγουμε τα κατάλληλα social media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό.

Smart Ads

Γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε πιασάρικα διαφημιστικά σποτ που επικοινωνούν το προϊόν σας.

Events

Επιλέξτε την Web Heaven για το επερχόμενο event σας και δώστε νέα ώθηση στην εταιρική σας παρουσία.