Αισθητική & Καινοτομία

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, καινοτομούμε!

Αναπτύσσουμε την επιχειρηματική σας ιδέα, προτείνουμε ιδανικές λύσεις για την εξέλιξη της επιχείρησης σας και την επιτυχή παρουσία της στο Διαδίκτυο.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και διαθέτοντας την τεχνογνωσία στην κατασκευή ιστοσελίδων, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εντυπωσιακές, πρωτότυπες και μοναδικές ιστοσελίδες, εύκολες σε χρήση, γρήγορες, με responsive design, άψογες λειτουργικά σε κάθε μέγεθος και είδος συσκευής, που εξασφαλίζουν την εικόνα μιας σύγχρονης εταιρείας στο διαδίκτυο, τόσο από τεχνολογική όσο και από αισθητική πλευρά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Γνωρίζουμε τις ανάγκες της αγοράς και διαθέτουμε εμπειρία στην κατασκευή eshop, έτσι σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όμορφα, λειτουργικά, γρήγορα και επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα, με άριστη προβολή των προϊόντων, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Δηλαδή, κατασκευάζουμε eshop που “πουλάνε” κι εξασφαλίζουν την εικόνα σύγχρονου eshop στο διαδίκτυο, τεχνολογικά και αισθητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της διαφημιστικής προβολής, αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας, θέτουμε τους στόχους και οργανώνουμε τη στρατηγική μας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό και εντοπίζουμε τρωτά σημεία, μεγιστοποιώντας την απόδοση της καμπάνιας. Με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας επιλέγουμε την κατάλληλα καμπάνια και προωθητικές ενέργειες ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μεταφέρουμε το επιχειρείν στο διαδίκτυο! Δημιουργούμε εξατομικευμένα πρόσθετα, ειδικές εφαρμογές και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα στο διαδίκτυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Από όλους τους τύπους περιεχομένου που μπορεί να παράγει μια επιχείρηση, το βίντεο είναι το μέσο, το οποίο καταγράφει γιγαντιαία ανάπτυξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Μία μέθοδος για ισχυρό brand. Η επαγγελματική φωτογράφιση αποτελεί την αυθεντική εφαρμογή της δημιουργικότητας και της καινοτομίας στη σύγχρονη αγορά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σκοπός της περιγραφής των  προϊόντων, είναι η παροχή πληροφοριών στους πελάτες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του και τα οφέλη της αγοράς του.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Κερδίστε το κοινό και τους συνεργάτες σας με την πρώτη ματιά. Τα πάντα αποκτούν νόημα και οι λεπτομέρειες συνθέτουν ένα ισχυρό λογότυπο σε κάθε εφαρμογή.

SOCIAL MEDIA SHOPS

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τάση στην ιστορία της ανθρωπότητας…Αυτό κάνει αμέσως αναγκαίο την διαχείριση social media shop για κάθε τύπο και μεγέθους επιχείρηση.

SEO

Οι αναζητήσεις στην Google αποκαλύπτουν τη δυναμική τους, βεβαιωθείτε ότι είστε ορατοί και σε προνομιακή θέση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

EMAIL MARKETING

Η επιτυχία μιας καμπάνιας εξαρτάται από την πολύ καλά σχεδιασμένη στρατηγική και τον έξυπνο συνδυασμό ενεργειών μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Στη Web Heaven λέμε, ότι για να τα καταφέρουμε στο κόσμο των social media, οφείλουμε και είμαστε, άριστοι γνώστες τόσο του μέσου όσο και της μεθοδολογίας.

ONLINE MARKETING

Η ναυαρχίδα των Social Media είναι αυτή που θα απογειώσει το εταιρικό σας προφίλ. Αυξήστε Likes, αλληλεπιδράστε με τους Fans σας και διευρύνετε το κοινό σας.