Online Marketing

Ποια είναι η διαδικτυακή σας «φήμη»;

Τα Social Media αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για το online marketing σας. Η προσέλκυση fans και followers δίνει νέα δυναμική στην online παρουσία σας και αυξάνει το κοινό σας, και κατ’ επέκταση την αγορά σας. Όμως λάθη, αδυναμίες ή απλά η ΄κακιά στιγμή’ μπορούν να φέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Τα αρνητικά σχόλια και οι κριτικές, ταξιδεύοντας αστραπιαία μέσα από το διαδικτυακό word of mouth, μπορούν να γκρεμίσουν σε ελάχιστο χρόνο τη διαδικτυακή σας φήμη!

 

Πόσο προετοιμασμένοι είστε για μια κρίση που ξεσπά στα Social Media με εσάς στο προσκήνιο; Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αρνητικά σχόλια και κριτική; Εμείς στην Web Heaven αναλαμβάνουμε με επιτυχία το δικό σας reputation management. Εντοπίζουμε τις αδυναμίες της παρουσίας σας στα Social Media, καταστρώνουμε αποτελεσματικό online marketing σχέδιο για άμεση αντιμετώπιση μιας πιθανής κρίσης και διατηρούμε στο ακέραιο την διαδικτυακή σας φήμη.

Ας δούμε μαζί την ιδέα σας

Social Media Strategy

Facebook, Twitter, Pinterrest ή Instagram?
Ή μήπως όλα?

Ακόμη αναρωτιέστε ποιά θα είναι η παρουσία σας στα social media?

Ξεχάστε τα Facebook Page με ανύπαρκτο περιεχόμενο και τους λογαριασμούς Twitter με στερεότυπα τιτιβίσματα, και ελάτε σε μας να στήσουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική για social media που να ταιριάζει στο εταιρικό σας προφίλ. Στη Web Heaven αναγνωρίζουμε τις ξεχωριστές σας ανάγκες για προβολή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Επιλέγουμε τα κατάλληλα Social Media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό. Σχεδιάζουμε πρωτότυπες online marketing εκστρατείες που φέρνουν Likes, Followers και το μέγιστο δυνατό engagement!

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει & Let’s Get Social!

161%

Αύξηση μετατροπής σε πωλήσεις παγκοσμίως

90%

Βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και της αφοσίωσης στο brand

40%

αύξηση share στα social media συγκριτικά με άλλες μορφές περιεχομένου

75%

των αγορών online στηρίζεται στο online marketing

Let’s Get Social!

Facebook marketing

Η ναυαρχίδα των Social Media είναι αυτή που θα απογειώσει το εταιρικό σας προφίλ. Αυξήστε Likes, αλληλεπιδράστε με τους Fans σας και διευρύνετε το κοινό σας. Σχεδιάζουμε Post με εντυπωσιακά εικαστικά και πρωτότυπα κείμενα, οργανώνουμε Facebook Ads εκστρατείες και σχεδιάζουμε το App που σας ταιριάζει για τους διαγωνισμούς σας! Εγγυόμαστε την αύξηση των Likes και της αλληλεπίδρασης της Facebook σελίδας από την 1η κιόλας μέρας που θα αναλάβουμε τον λογαριασμό σας!

Twitter marketing

Πόσα μπορείτε να πείτε με μόλις 280 χαρακτήρες;
Εμείς στη Web Heaven μπορούμε να ‘τιτιβίσουμε’ τόσο ώστε να απογειώσουμε το online marketing της εταιρείας σας! Δημιουργούμε κατάλληλα tweets, κερδίζουμε νέους followers και κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον των υπαρχόντων.

Ελάτε να σχεδιάζουμε μαζί το δικό σας Twitter Marketing, και μεγαλώστε το διαδικτυακό σας κοινό μέσα από το πιο ‘αεράτο’ Social Media!

LinkedIn marketing

Εσείς έχετε παρουσία στο ‘Facebook’ των επαγγελματιών;
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το δικό σας LinkedIn Marketing και απογειώνουμε το branding της επιχείρησής σας. Συνδέουμε την επιχείρησή σας στον διαδικτυακό κόσμο των επαγγελματιών όπου σας περιμένουν νέες συνεργασίες και B2B ευκαιρίες.

Pinterest marketing

Είναι το φρέσκο Social Media που τρέχει με χίλια! Και γιατί όχι αφού στηρίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε εικόνες! Εμείς σχεδιάζουμε τον δικό σας good looking account, ανεβάζουμε το πιο creative περιεχόμενο, κερδίζουμε followers και εσείς επωφελείστε από την αλληλεπίδραση με τους Pinners.

Youtube marketing

Πιο viral δεν γίνεται!
Λέγεται Youtube, έχει αντικαταστήσει την old-fashioned TV και είναι πάνω από όλα viral! Εμείς στη Trendy Labor, φτιάχνουμε το δικό σας κανάλι στο Youtube στο ύφος που σας ταιριάζει. Ανεβάστε τα video σας online, κερδίστε views, likes και επωφεληθείτε από τα comments των θεατών σας για δυνατό engagement.

Web Design & Development

Εμείς στην Web Heaven σχεδιάζουμε με γνώμονα τη μοναδικότητα, τις απαιτήσεις και το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Design & Art

Επιβλητικό design, πρωτότυπο copywriting και δυνατό SEO αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου σας site με την Web Heaven.

Video Marketing

Εγγυόμαστε την δημιουργία βίντεο παραγωγών υψηλής ποιότητας ώστε να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή.

Online Marketing

Στη Web Heaven επιλέγουμε τα κατάλληλα social media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό.

Smart Ads

Γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε πιασάρικα διαφημιστικά σποτ που επικοινωνούν το προϊόν σας.

Events

Επιλέξτε την Web Heaven για το επερχόμενο event σας και δώστε νέα ώθηση στην εταιρική σας παρουσία.