ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Για τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας. Επιτρέψτε μας να δημιουργήσουμε μαζί ένα πραγματικά σύγχρονο πρόσωπο για την εταιρεία σας.

Κερδίστε το κοινό και τους συνεργάτες σας με την πρώτη ματιά. Τα πάντα αποκτούν νόημα και οι λεπτομέρειες συνθέτουν ένα ισχυρό λογότυπο σε κάθε εφαρμογή, ψηφιακή και έντυπη. Σχεδιάζουμε τα μέσα και τη μορφή επικοινωνίας της εταιρείας σας με το κοινό, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις βάσεις της επιτυχίας σας μέσα από τις σύγχρονες εφαρμογές επικοινωνίας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ας δούμε μαζί την ιδέα σας

Προϊοντική ταυτότητα

Επικοινωνήστε το πραγματικό μήνυμα των προϊόντων σας με το σωστό τρόπο την κατάλληλη στιγμή. Από τη συσκευασία έως το ράφι των καταστημάτων, κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια είναι τόσο σημαντική, όσο το ίδιο το προϊόν. Αποκτήστε ολοκληρωμένη προϊοντική ταυτότητα μέσα από την έρευνα, τις προτιμήσεις και τις επιταγές της σύγχρονης εποχής. Είναι τόσο σημαντικό.

Διαφημιστικά έντυπα

Αποκτήστε τα εργαλεία επικοινωνίας που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάθε στόχο. Στην εποχή του internet και των smartphones, τα παραδοσιακά flyers, τα folders και οι επαγγελματικές κάρτες είναι ακόμα απαραίτητα εργαλεία και επικοινωνούν όσα θέλετε να μεταφέρετε στους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Εκτυπώσεις μεγάλου όγκου

Παραγωγή εντύπων που ξεπερνούν τα 1000 τεμάχια. Σκέφτεστε offset εκτύπωση τιμοκαταλόγων, flyers, folders, προσκλητηρίων και βιβλίων. Διαθέτουμε πιεστήρια τελευταίας τεχνολογίας και τυπώνουμε έντυπα έγχρωμα και ασπρόμαυρα μέσα από μία μεγάλη γκάμα επιλογών εκτύπωσης από απλά ή ειδικά χαρτιά μέχρι 70*100cm, με standard χρώματα (CMYK) ή Pantone και φινίρισμα με βερνίκι, UV, κτλ. Συνεργασία σε κάθε στάδιο.

Ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού όγκου

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα επιλογών ψηφιακής εκτύπωσης. Αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις για την παραγωγή εντύπων με μικρό τιράζ σε μηχανήματα εκτυπώσεων τελευταίας τεχνολογίας και design για 4-χρωμία ή ασπρόμαυρη εκτύπωση, σε απλά ή ειδικά χαρτιά και μεγέθη που φτάνουν έως και 33*49cm. Άριστη ποιότητα σε κάθε εκτύπωση.

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων

Ήρθε η ώρα να εκτυπώσετε το δικό σας πόστερ, το δικό σας μπάνερ μεγάλων διαστάσεων. Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή εκτύπωση posters, σχεδίων ή banners που φτάνουν έως και τα 3 μέτρα. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών εκτύπωσης όπως βινύλιο, χαρτί photo gloss, καμβάς, μουσαμάς κ.ά. Σχεδιάζουμε τις ανάγκες σας σε ένα πλήθος αρχείων format προς εκτύπωση (Autocad, Photoshop, Illustrator, Indesign κ.α.). Η δικής σας επιλογή.

Συσκευασίες

Κάθε προϊόν έχει τη δική του μοναδική συσκευασία, είναι η δική του εστία. Μεταφέρουμε το μήνυμα και την πραγματική αξία του μέσα από το άψογο design και τη στρατηγική επικοινωνία προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση πρωτότυπων συσκευασιών που θα επικοινωνήσουν αποτελεσματικά το προϊόν σας. Τυπώνουμε σε συσκευασίες κουτιών με ή χωρίς UV ή πλαστικοποίηση, με ή χωρίς παράθυρο, σε διαφόρων ειδών κλεισίματα. Προϊόν και συσκευασία με αξία.

Θερμοτυπίες

Χιλιάδες μορφές προϊόντων και εφαρμογών που χρειάζονται το κάτι παραπάνω. Αναλαμβάνουμε μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων θερμοτυπίας που καλύπτουν τις εμπορικές-διαφημιστικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε μηχανές θερμοτυπίας τελευταίας τεχνολογίας για θερμοτυπικές εκτυπώσεις σε μπλούζες, φόρμες, καπέλα, mousepads, κούπες κ.α. Ζωντάνια και πολυχρωμία.

Μεταξοτυπίες

Ανακαλύψτε μια πληθώρα εφαρμογών μεταξοτυπίας που καλύπτουν τις εμπορικές και διαφημιστικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μεταξοτυπίας για εκτύπωση σε υφάσματα (T-shirt, jockey κ.α.), σε αυτοκόλλητα, PVC και διαφημιστικά μικροαντικείμενα (αναπτήρες, στυλό, τσάντες, USB stick, μπρελόκ κ.α.). Πραγματική ποιότητα που φαίνεται.

3D εκτυπώσεις

Η τεχνολογική επανάσταση της τρισδιάστατης εκτύπωσης έχει ήδη κατακτήσει την αγορά. Διαθέτουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό και το καταρτισμένο προσωπικό για άριστες 3d εκτυπώσεις με άψογο design. Παράγουμε τα δικά σας 3d αντικείμενα μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, που εσείς επιλέγετε. Όπως ακριβώς το σχεδιάσατε.

Web Design & Development

Εμείς στην Web Heaven σχεδιάζουμε με γνώμονα τη μοναδικότητα, τις απαιτήσεις και το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Design & Art

Επιβλητικό design, πρωτότυπο copywriting και δυνατό SEO αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου σας site με την Web Heaven.

Video Marketing

Εγγυόμαστε την δημιουργία βίντεο παραγωγών υψηλής ποιότητας ώστε να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή.

Online Marketing

Στη Web Heaven επιλέγουμε τα κατάλληλα social media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό.

Smart Ads

Γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε πιασάρικα διαφημιστικά σποτ που επικοινωνούν το προϊόν σας.

Events

Επιλέξτε την Web Heaven για το επερχόμενο event σας και δώστε νέα ώθηση στην εταιρική σας παρουσία.