ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας που θα κατακτήσει όλες τις μηχανές αναζήτησης

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργία eshop (ηλεκτρονικών καταστημάτων). Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την συντήρηση και επίβλεψη της. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας.

 

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα της ιστοσελίδας στηρίζονται σε σύγχρονη αρχιτεκτονική με χρήση προγραμματιστικών πρότυπων και κατάλληλους μηχανισμούς.

Ας δούμε μαζί την ιδέα σας

Κατασκευή

ιστοσελίδας,

Τεχνογνωσία,

εμπειρία και 

καινοτόμες

ιδέες

Ιστοσελίδες

Οι ιστοσελίδες της Web Heaven αποτελούν σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο. Στοχεύουν στα αποτελέσματα, για αυτό δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες που τις κάνουν ξεχωριστές, με γνόμωνα την υψηλή αισθητική και εμπειρία χρήστη.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Web Heaven διαχειρίζεστε και παρουσιάζετε τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε, χρησιμοποιείτε πολλαπλούς τρόπους πληρωμών, διασφαλίζετε το απόρρητο των συναλλαγών σας και αναλύετε τα στατιστικά πωλήσεων του καταστήματος σας.

Web Εφαρμογές

Οι Web εφαρμογές της Web Heaven διακρίνονται για τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια τους. Μετατρέπουμε την ιδέα σας σε ένα πλήρες πληροφοριακό σύστημα, λειτουργικό και εύχρηστο. Κάνουμε χρήση προτύπων, βέλτιστου κώδικα, συμπίεσης δεδομένων και ελέγχους ασφαλείας.

Κατασκευή ιστοσελίδας με Responsive Design

Η τεχνική του Responsive Design συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής μαζί με μια συγκεκριμένη γραφιστική προσέγγιση και αρχιτεκτονική της πληροφορίας. Το Responsive Design δίνει τη δυνατότητα σε μια ιστοσελίδα, να προσαρμόζει τον τρόπο εμφανίσης του περιεχομένου ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη και της συσκευής που χρησιμοποιεί, όπως το μέγεθος της οθόνης και η ισχύς του επεξεργαστή.

Στην Web Heaven κατασκευάζουμε Responsive ιστοσελίδες και eshop, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την ίδια εξαιρετική εμπειρία χρήσης που προσφέρουν οι ιστοσελίδες μας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί. Η ιστοσελίδες με Responsive Design εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Κατασκευή ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας και Βελτιστοποίηση

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και επεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε το περιεχόμενό της να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων.

Στην Web Heaven πιστεύουμε πως κατά την κατασκευή ιστοσελίδων η ιστοσελίδα πρέπει να είναι, εκτός από φιλική προς το χρήστη, και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για αυτό κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από τις μηχανές αναζήτησης και τους χρήστες.

Κατασκευή ιστοσελίδας και Ταχύτητα

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της. Αν δεν γίνουν σωστά βήματα από την αρχή, μπορεί να χρειαστούν επιπλέον εργασίες ώστε η ταχύτητα φόρτωσης να βελτιστοποιηθεί. Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας μιας ιστοσελίδας γίνεται με τροποποιήσεις στον κώδικα και τις εικόνες της σελίδας, αλλαγές και τροποποιήσεις στον τρόπο σερβιρίσματος του περιεχομένου στον φυλλομετρητή του χρήστη και άλλες τεχνικές.

Στην Web Heaven κατά την κατασκευή ιστοσελίδων κάνουμε τακτικούς ελέγχους και ενέργειες ώστε να βελτιστοποιήσουμε την ταχύτητα της ιστοσελίδας και εφαρμόζουμε μεθοδολογίες για μόνιμα αποτελέσματα.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Web Design & Development

Εμείς στην Web Heaven σχεδιάζουμε με γνώμονα τη μοναδικότητα, τις απαιτήσεις και το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Design & Art

Επιβλητικό design, πρωτότυπο copywriting και δυνατό SEO αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου σας site με την Web Heaven.

Video Marketing

Εγγυόμαστε την δημιουργία βίντεο παραγωγών υψηλής ποιότητας ώστε να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή.

Online Marketing

Στη Web Heaven επιλέγουμε τα κατάλληλα social media για εσάς, που θα αυξήσουν την αλληλεπίδραση σας με το κοινό.

Smart Ads

Γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε πιασάρικα διαφημιστικά σποτ που επικοινωνούν το προϊόν σας.

Events

Επιλέξτε την Web Heaven για το επερχόμενο event σας και δώστε νέα ώθηση στην εταιρική σας παρουσία.